TERMENI SI CONDITII

Bine ai venit pe Analizaviselor.ro si speram ca experienta ta pe acest site sa fie cat mai placuta.

Prin utilizarea serviciilor si accesarea paginilor acestui site esti de acord cu termenii si conditiile enumerate in continuare, pe care te rugam sa le citesti cu atentie si in totaliate.

Mentionam ca termenii si conditiile se aplica si conturilor de pe retelele de socializare, asociate site-ului, si care sunt administrate de catre echipa Analizaviselor.ro.

 1. CONTRACT INTRE ANALIZAVISELOR.RO SI UTILIZATOR

Termenii si conditiile acestui site fac obiectul unui contract intre :

 1. ro si S.C. EURO PSY SOLUTIONS SRL

si

 1. Utilizator – orice entitate care acceseaza sau foloseste serviciile disponibile pe acest site.

Incalcarea acestui contract poate aduce sanctiuni in conformitate cu legile in vigoare. Daca nu esti de acord sau nu accepti termenii si conditiile acestui contract, te rugam sa parasesti acest site.

 1. OBLIGATIA DE A TE INFORMA

Lista cu termeni si conditii poate fi actualizata fara stirea utilizatorilor. Consideram ca este responsabilitatea utilizatorului sa se informeze periodic asupra termenilor si conditiilor. Analizaviselor.ro poate informa abonatii prin newsletter despre eventualele modificari, dupa ce acestea au fost efectuate. Continuturile site-ului pot fi modificate oricand, fara a se oferi nicio garantie, de niciun fel.

 1. CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, Analizaviselor.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

Ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciti ştergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată şi semnată pe care o transmiti la adresa de e-mail office@analizaviselor.ro.

Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Prin accesarea site-ului, completarea formularelor sau dezvaluirea datelor cu caracter personal prin orice alte mijloace, inclusiv prin inscrierea la newsletter, crearea unui cont pe site, trimiterea de testimoniale, comentarii, sau comenzi, utilizatorii isi dau acordul complet si neechivoc asupra stocarii si utilizarii datelor lor personale de catre Analizaviselor.ro  si sunt de acord ca Analizaviselor.ro sa acceseze aceste date personale, inclusiv cele stocate pe retelele de socializare, sa trimita e-mail-uri, newsletters, sa se asocieze cu utilizatorii, sub forma postarii pe wall, tag-uri, etc. Aceste date vor fi incluse in baza de date a Analizaviselor.ro , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Utilizatorii sunt de acord ca aceste date sa fie impartasite partenerilor si afiliatilor site-ului, cu care Analizaviselor.ro semneaza sau va semna contracte de confidentialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor. Acesti parteneri pot fi furnizori de servicii de plata / bancare, servicii de marketing, curierat, alte servicii, ori alte companii. Mentionam faptul ca nu ne asumam raspunderea daca partenerii nostri sau furnizorii de servicii nu isi respecta partea lor de contract.

Mentionam faptul ca informatiile tale cu caracter personal pot fi puse la dispozitie organelor legii, doar in baza si limitele prevederilor legale si in urma unor cereri expres formulate.

 1. DREPTURI DE AUTOR

4.1.Continutul acestui site cuprinde texte, imagini, video, materiale audio, logo-uri, grafica, ce se afla sub drepturi de autor si in proprietatea directa si exclusiva a site-ului Analizaviselor.ro.

Parti din continut se pot afla sub drept de autor al altor entitati, cu toate drepturile rezervate, cu mentiunea ca pot exista cazuri in care parti din continut nu se afla sub proprietatea intelectuala a niciunei entitati.

Utilizatorilor le este interzisa copierea, multiplicarea, reproducerea, modificarea oricarui material si tip de material ce se afla sub drepturile de autor si proprietatea intelectuala a site-ului, exceptie facand cazurile in care utilizatorul foloseste aceste materiale in scopuri strict personale, fara beneficii materiale sau de prestigiu ori imagine.

Incurajam si apreciem distribuirea sau redistribuitrea articolelor pe retelele de socializare, doar cu link catre sursa, sau utilizand butoanele de „share” sau „distribuire” aferente retelelor de socializare, si care se regasesc pe pagina fiecarui articol. Materialele create de colaboratori sau parteneri ai Analizaviselor.ro  se afla, de asemenea, sub proprietatea intelectuala a autorilor, drept urmare, copierea, multiplicarea, reproducerea, modificarea, partiala sau integrala, se poate face doar cu acordul autorilor. De asemenea, mentionam faptul ca Analizaviselor.ro  va lua masuri in cazul in care drepturile de autor sunt incalcate.

 1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

5.1. Utilizarea acestui site este raspunderea utillizatorului. Analizaviselor.ro, toti colaboratorii, toate entitatile si societatile afiliate, incluzand orice parte implicata in conceperea site-ului si a materialelor, in dezvoltarea si mentinerea lor, nu se fac raspunzatoare de nicio dauna directa sau indirecta, de orice natura, care ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea oricarei parti sau oricarui material din acest site, sau a continutului sau.

De asemenea, Analizaviselor.ro nu isi asuma raspunderea si nu pot fi trase la raspundere pentru daune sau virusi care ar putea infecta calculatorul sau orice fel de dispozitiv cu care utilizatorul acceseaza site-ul, parti din site, sau downloadeaza orice fel de material de pe site, incluzand, dar nelimitandu-se la informatii, text, imagini, logo, video, grafica sau elemente de grafica.

De asemenea, Analizaviselor.ro si S.C. EURO PSY SOLUTIONS SRL nu sunt raspunzatori si nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele interpretari ale continutului site-ului, si nici nu ofera vreo garantie pentru indeplinirea asteptarilor utilizatorilor, inclusiv in cazul recomandarilor pentru, sau recenziilor anumitor produse sau servicii furnizate de terte parti, intrucat aceste recenzii sau recomandari sunt subiective, in baza propriei experiente si preferinte.

5.2. Analiza viselor:

Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL nu sunt raspunzatori si nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele daune, de orice intensitate sau natura, sau pentru orice tip de interpretare care rezulta din interactiunea sub orice forma dintre 1. utilizator sau cititor si 2. orice tip de avertizare, alerta sau articol, livrat in orice mediu sub orice forma, text, imagine,audio, video sau grafica, asociate cu Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL.

Dorim in mod expres sa atragem atentia asupra faptului ca interpretarile sunt subiective, bazate pe informatiile oferite de utilizatori, astfel incat Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL nu invoca si nu isi asuma rolul de cunoscatori ai viitorului. Prin urmare, analiza este relativa, subiectiva iar interpretarile personale ale utilizatorului precum si urmarile acestor interpretari sunt strict raspunderea utilizatorului.

5.3. Recomandari

Continuturile din acest site sunt creatii intelectuale.

Drept urmare, este raspunderea utilizatorului sa nu ia informatia ca atare, si este sfatuit in mod expres sa treaca orice informatie prin filtrul propriei ratiuni. Din acest motiv, Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL nu pot fi trase la raspundere pentru felul in care utilizatorul intelege, distribuie si aplica orice fel de informatie pusa la dispozitie de Analizaviselor.ro, sub orice forma, din orice domeniu, gratuita sau monetizata, livrata in orice mediu, televizat, online sau offline. Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL  nu sunt raspunzatori si nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele daune, de orice intensitate sau natura, ce rezulta din interpretarea personala a utilizatorului a oricarui tip de material sau serviciu.

5.4. Terte Parti si link-uri externe

Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL nu sunt raspunzatoare pentru eventualele daune, de orice fel, care ar putea aparea in urma accesarii oricarui link catre alte site-uri, ori sub forma de reclame, ori ca parti din articole, recenzii sau orice postare cu link extern. Analizaviselor.ro si S.C EURO PSY SOLUTIONS SRL nu sunt raspunzatoare pentru continutul, conditiile de confidentialitate sau securitate si functionalitatea acestor site-uri.

5.5. Altele

Analizaviselor.ro nu poate oferi nicio garantie ca serviciile vor fi puse la dispozitie neintrerupt, la timp, si/ sau fara erori sau ca orice eroare ce poate aparea pe site va fi corectata.

 1. COMENTARIILE UTILIZATORILOR

In cazul in care veti transmite/post ape acest site intrebari, comentarii, sugestii, testimoniale sau alte mesaje de acest fel, sunt considerate ca fiind neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala. Exceptiile vor fi semnalate. Informam utilizatorii ca orice fel de comentariu sau testimonial este moderat, deci nu este publicat pe site in mod automat.

Se accepta doar folosirea unui limbaj respectuos, nelicentios, fara injurii, jigniri, acuze sau continut mincinos. In caz contrar, Analizaviselor.ro isi rezerva dreptul de a sterge comentariile cu caracter tendentios, licentios, defaimator sau mincinos si chiar de a sterge conturile utilizatorilor sau de a-i bloca daca acestia insista in comportamente negative. Totodata, comentariile spam sau cele care contin mesaje publicitare sau link-uri catre magazine virtuale nu sunt fi acceptate.

 1. POLITICA DE COOKIES

Analizaviselor.ro foloseste cookies pentru a putea imbunatati experienta ta pe site-ul nostru.

7.1. Cookies sunt fisiere text, siruri de cifre si litere, care contin bucati de date ce sunt colectate atunci cand vizitezi orice site. Acestea sunt generate de site si apoi acceptate si procesate de browser-ul pe care il folosesti. In acest mod, site-urile pot identifica activitatea anterioara a utilizatorilor. De exemplu, fisierele de tip cookie retin numele tau de utilizator, sau alte informatii pe care le-ai facut disponibile.

Pentru ca sunt de dimensiuni mici, de regula ele nu retin date cu caracter personal, insa pot exista cazuri in care pot stoca obisnuintele tale de navigare pe internet.

Fara fisierele cookies nu te poti bucura pe deplin de utilizarea unui anumit site, deoarece ele faciliteaza citirea site-ului de catre browser. Cu alte cuvinte, daca stergi fisierele tip cookies, browserul nu va putea interpreta pe deplin si asa cum a fost gandita informatia de pe site, si este posibil sa nu poti accesa anumite servicii din site-ul nostru sau din alte site-uri., stergerea acestor fisiere afectand functionalitatea site-ului. De aceea nu recomandam stergerea lor, insa daca doresti sa o faci, acceseaza browser-ul tau si modifica setarile pentru cookies.

Exista doua mari categorii de cookies, anume temporare ( cookies de sesiune ) sau pe termen lung ( cookies permanente)

Primele sunt create temporar intr-un subfolder al browser-ului tau, pe calculator sau device-urile mobile pe care le folosesti, pe perioada in care folosesti site-ul. Cand parasesti site-ul, sesiunea de cookies este stearsa definitiv.

Cookies permanente raman in subfolerul browser-ului tau, pe calculator sau device-urile mobile pe care le folosesti, si se reactiveaza atunci cand revii pe site.

7.2. Tipuri de cookies pe care le folosim in site-ul nostru:

 1. Strict necesare

Sunt esentiale si iti permit sa navighezi pe site-ul nostru si sa te bucuri de toate caracteristicile sale. Nu colecteaza informatii despre tine, care ar putea fi folosite in scopuri publicitare si nici nu inregistreaza activitatea ta pe internet.

 1. De performanta

Colecteaza informatii despre felul in care folosesti un website, de exemplu daca intampini mesaje de eroare. Nici acestea nu colecteaza informatii care te pot identifica. Sunt folosite strict pentru a imbunatati performanta site-ului.

 1. Privind functionalitatea

Inregistreaza preferintele tale in setari, putand inregistra modificari facute pe site. Informatiile colectate sunt legate strict de site-ul nostru.

 1. De directionare

Furnizeaza anunturi sau mesaje relevante in conformitate cu interesele tale . Uneori cookies de directionare sunt legate de alte site-uri, cum ar fi Facebook.

 1. Plasate de terti

Pe site-ul nostru pot exista cookies plasate de terte parti, dar care insa nu se afla sub controlul nostru. Putem, de asemenea, permite unei terte parti ( cum e Google, spre exemplu) sa plaseze cookies pe site-ul nostru, pentru a urmari statistici legate de modul in care este folosit site-ul, ori in scopuri de marketing.