16601840_1644155479219115_111966001807462063_o
ABANDON
februarie 22, 2017
am visat copaci infloritori
ARBORI INFLORITI
martie 16, 2017

Cheie

am visat cheie

am visat cheie

Am visat ca eram cu un amic, nu foarte apropiat, mai exact cu un cunoscut, si ne plimbam prin scara unui bloc vechi in care am locuit candva, pana dupa divortul de sotul meu, iar amicul meu imi spunea ca vrea sa imi arate un apartament. Era chiar cel in care locuisem eu. Intamplarea facea chiar sa am cheile la mine si sa pot descuia usa. Mi s-a parut un miracol sa pot descuia din nou usa casei in care locuisem si de unde regret enorm ca am plecat. Acest amic al meu m-a insotit in casa, ne-am uitat sa vedem cum arata si mi se parea ca nici un fir de praf nu fusese miscat din loc de 7 ani, de cand am plecat de acolo. Am inceput sa plang iar amicul meu m-a luat de mana, am iesit si ne-am plimbat impreuna prin ploaie. Nu am nici o legatura amoroasa cu acest om dar simteam in vis o eliberare, o strangere de mana ca o promisiune, imi dadea un sentiment de siguranta. Ce semnificatie are visul?

Interpretare:

Se pare ca visul acesta contine o multime de emotii legate de trecut dar si avertismentul ca va pregatiti pentru a intra intr-o noua etapa a existentei dvs.
Blocul vechi, locuinta, amintirea divortului si chiar interiorul aparamentului intact semnifica trecutul pe care nu il putem schimba dar il putem lasa la locul sau, adica …in trecut. Regretele de a fi plecat din acel apartament pot ascunde chiar remuscari legate de decizia de a fi divortat sau nostalgia unei vieti de familie. Totusi cheia are o semnificatie foarte puternica, adica instrumentul cu care deschidem calea si inimile. Astfel, avand cheia, detineti si mijloacele de a rezolva problemele.
Prezenta, in vis, a amicului care va da acel sentiment de securitate si care va tine de mana poate fi un semnal ca este cazul sa fiti mai atenta in jurul dvs pt ca e posibil sa aveti un pretendent, nu neaparat pe amicul din vis, care isi doreste o relatie serioasa cu dvs sau chiar poate semnifica faptul ca, in viitorul apropiat, se va produce un eveniment fericit pe care inca nu il constientizati desi ar trebui.
Va multumim pentru acordul de a publica mesajul dumneavoastra si va dorim vise frumoase si semnificante!