sex-cu-un-necunoscut
Sex cu un necunoscut
octombrie 21, 2016
15895334_1630687230565940_6012166759356398384_n
Ce inseamna cand visezi PARFUM?
ianuarie 17, 2017

CELE MAI IMPORTANTE VISE

vise

Care sunt visele carora ar trebui sa le acordam cea mai mare importanta?

Ei bine, orice vis se poate dovedi important prin semnificatiile pe care le poarta cu el dar, este adevarat, sunt anumite momente cand ar trebui sa fim foarte atenti la mesajele ascunse in visele noastre. De exemplu, la inceput de an, visele din primele zile ar putea avea legatura cu planurile si sperantele noastre pentru noul an.

De Boboteaza, fetele tinere obisnuau sa isi puna busuioc sub perna pentru a-si visa ursitul. Unele mai fac asta si in ziua de azi. Si viseaza orice altceva  numai pe “el” nu. Totusi, daca ar da atentie viselor din noaptea de Boboteaza, multe femei ar afla ca alte prioritati sunt cele care le framanta si ca au de rezolvat alte sarcini/probleme pentru a deschide calea unor relatii de viitor.

Alte momente cand ar trebui  sa fim atenti la vise, sunt cele din preajma zilei de nastere cand fiecare om are in planul constiintei ganduri despre propria existenta, ce a realizat pana in prezent, cine este cu adevarat si incotro se indreapta. Astfel, Constientul este mai deschis pentru a primi mesajele  transmise de Subconstient.

De asemenea, perioadele de post dinaintea sarbatorilor religioase sunt favorabile viselor cu semnificatii profunde, cu mesaje ce pot aduce rezolvarea unor probleme importante sau adevarate revelatii.

Si in momentele de luna plina putem visa lucruri de mare insemnatate ce pot aduce in planul constient adevaruri despre noi insine, necunoscute inca, dar si despre lumea in care traim. Omul insusi este un intreg univers, plin de secrete si de mister.

Sa aveti vise frumoase si semnificante!

Pentru interpretare vise, accesati linkul http://analizaviselor.ro/interpretare-vise/