am visat cheie
Cheie
martie 16, 2017

ARBORI INFLORITI

am visat copaci infloritori

am visat copaci infloritori

Am visat ca mergeam prin fata unor blocuri si, deodata, am observat un copac inflorit pe langa care treceam, asa ca m-am oprit sa ii fac o fotografie ca sa postez pe facebook . Florile erau mici si albe si acopereau doar doua crengi ale copacului. Mai eram cu o prietena si ei nu-I venea sa creada, se minuna si se bucura pentru mine de parca avusesem o reusita sau parca era copacul meu. Apoi am mers la o adunare cu multa lume iar cand am iesit de acolo, am observant un alt copac plin de flori mici, roz si inca unul cu flori mari aurii, superbe, asa cum in realitate nu am vazut si nici nu cred ca exista. Desi nu sunt pasionata de plante si de flori, in general, in vis am trait un sentiment de implinire, de fericire. Va rog, interpretati visul. Va multumesc.

INTERPRETARE
Copacul este un simbol universal al vietii si, avand in vedere ca arborii din vis erau infloriti asa cum descrieti, presupunem ca este vorba de pomi fructiferi. Faza de inflorire inseamna in planul real demararea unor proiecte pe care va doriti sa le realizati, semnifica un prim pas catre reusita si chiar siguranta ca va aflati pe calea cea buna. Faptul ca va opriti in vis pentru a fotografia cele doua ramuri inflorite, reprezinta un semn ca ar trebui sa fiti mai atenta la prezent, la ceea ce se intampla acum in toate palierele vietii dumneavoastra. Semnificatia visului este una cat se poate de buna mai ales ca ati specificat ca emotia pe care ati experimentat-o in vis este fericirea. Florile sunt simbolul renasterii, a noului inceput iar faptul ca erau atat de frumoase si chiar neobisnuite in cazul celor mari, aurii, arata ca urmeaza un nou inceput din care nu lipseste elementul surpriza.
In concluzie, sfatul nostru este sa incercati sa fiti mai atenta la tot ceea ce se intampla in jurul dvs in prezent, la planurile pe care va doriti sa le demarati pentru ca va aflati intr-o perioada foarte buna in care puteti realiza foarte multe.
Va multumim pentru acordul de a publica mesajul dumneavoastra si va dorim vise frumoase si semnificante!